Facebook

Find os på Facebook

Send OS en mail

Ring til OS

Tlf.: 29 90 77 31

Vi tilbyder​

HÆKKLIPNING

Vi klipper din hæk som du gerne vil have det og i den højde du ønsker. Skal hækaffaldet samles op og køres væk, klarer Vi også det. Hækken klippes 1-2 gange årligt fra midten af juni. Loven siger, at hvis en hæk står i skel må den højest være 180 cm høj, så hvis du vil have den skal være højere, er det bedst at aftale det med din nabo

BESKÆRING

Skal du have beskåret dine træer, buske, roser eller stauder, så klarer Haveglæde også det. Vi tager hensyn til hvornår det er bedst at beskære dine træer og buske og vi foretrækker at beskære dem på den rigtige måde. Mange beskærer især buske forkert, men du bestemmer hvordan du vil have det. Vi kører affaldet fra beskæringen væk.

LUGNING

Vi luger/fjerner ukrudt i din have søm du ønsker det. Vi bruger skuffet, kultivator og hakker. Der er stor forskel på om det skal være det ene eller andet eller om der skal kombineres, men vi finder sammen ud af hvad der er bedst i din have. Viriver også bedet bagefter og kommer ukrudtet i din haveaffaldsspand eller kører ukrudtet væk. Skal du have håndluget, finder vi også ud af det.

GRÆSSLÅNING

Vi klipper dit græs, gøder, giver kalk, fjerner mos og ukrudt, giver topdressing og kører affald væk. Vi bio eller multiklipper dit græs så det bliver findelt og kan trænge ned til jorden og gøde. Vi kan samle græsafklippet op og komme det i din spand til haveaffald eller Vi kan køre det til storskrald. Skal din plæne have skåret kanter, så ordner vi også det.

MOSFJERNING

Vi fjerner mos fra din græsplæne, samler sammen og kører det væk. Vi  "lufter" din plæne med en vertikalskærer som går lidt ned i jorden så græsrødderne får mere luft. Vi eftersår med græs, gøder, giver kalk og topdressing så din plæne bliver mere jævn.

GØDNING

Vi gøder plænen og bedene efter behov og på de rigtige tidspunkter. Vi giver også kalk. Vi kan komme med gødning og kalk hvis det er nødvendigt.

TOPDRESSING

Topdressing er en blanding af harpet kompost og filtergrus. Topdressing gives for at gøre plænen mere jævn

PLANTER​

Vi planter træer, hækplanter, buske, stauder, sommerblomster og planter til krydder/urtehaven. Vi sørger for planterne står i den slags jord/sphagnum de har bedst af. Vi kan også købe planterne for dig hvis du ønsker det.

HAVEAFFALD

Vi kører dit haveaffald til storskrald hvis du ønsker det

FERIEPASNING

Skal du ud og rejse, så passer vi haven mens du er væk

ANDET

Hvis der er andet end havearbejde du vil have lavet, f.eks malet, så spørg os.

Interesseret eller spørgsmål?

Ring til os på telefon 29 90 77 31, eller skriv til os via formularen nednunder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Haveglæde

Vestervænget 10, 

6710 Esbjerg V

CVR: 33618697

Tlf.: 29 90 77 31

​E-mail: michael@haveglaede.dk