Hvad kan vi tilbyde

Haveglæde har mange års erfaring inden for anlægsgartneri. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere.

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.​

Lad os hjælpe med haven

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hækklipning

Vi klipper din hæk som du gerne vil have det og i den højde du ønsker. Skal hækaffaldet samles op og køres væk, klarer Vi også det. Hækken klippes 1-2 gange årligt fra midten af juni. Loven siger, at hvis en hæk står i skel må den højest være 180 cm høj, så hvis du vil have den skal være højere, er det bedst at aftale det med din nabo​.

Kontakt os i her​​

Hækklipning

Skal du have beskåret dine træer, buske, roser eller stauder, så klarer Haveglæde også det. Vi tager hensyn til hvornår det er bedst at beskære dine træer og buske og vi foretrækker at beskære dem på den rigtige måde. Mange beskærer især buske forkert, men du bestemmer hvordan du vil have det. Vi kører affaldet fra beskæringen væk.

Kontakt os i her

Lugning

Vi luger/fjerner ukrudt i din have søm du ønsker det. Vi bruger skuffet, kultivator og hakker. Der er stor forskel på om det skal være det ene eller andet eller om der skal kombineres, men vi finder sammen ud af hvad der er bedst i din have. Viriver også bedet bagefter og kommer ukrudtet i din haveaffaldsspand eller kører ukrudtet væk. Skal du have håndluget, finder vi også ud af det.

Kontakt os i her​​

Græsslåning

Vi klipper dit græs, gøder, giver kalk, fjerner mos og ukrudt, giver topdressing og kører affald væk. Vi bio eller multiklipper dit græs så det bliver findelt og kan trænge ned til jorden og gøde. Vi kan samle græsafklippet op og komme det i din spand til haveaffald eller Vi kan køre det til storskrald. Skal din plæne have skåret kanter, så ordner vi også det.

Kontakt os i her

Andet

Hvis der er andet end havearbejde du vil have lavet, f.eks malet, så spørg os.​

Gør noget godt for din have
- ​Kontakt os i dag

​​​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Haveglæde

Vestervænget 10

6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 29 90 77 31

E-mail: michael@haveglaede.dk

CVR: 33618697

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.